Skip to the content

Brenderup Group väljer Spot On som ny digital partner

Brenderup är en välkänd leverantör av högkvalitativa produkter inom marknaden för släp och trailers. Produkterna används idag av privatpersoner och den professionella marknaden.

Koncernen är marknadsledande i Skandinavien och är en av de större tillverkarna i Europa.

I samband med det nya partnerskapet med Spot On lämnar Brenderup sin nuvarande digitala plattform för att arbeta vidare med sin digitala affär i e-handelsplattformen Litium.

"Vi ser fram emot att jobba i en plattform där allt ifrån produktinformation, webinnehåll och e-handel är samlat i en komplett lösning. Spot On tillsammans med Litium gör oss redo för växa, vara mer effektiva, utan att öka i komplexitet och TCO kostnad."

- Anders Horvath, Marknadsansvarig Brenderup Group

Samarbetet påbörjades innan sommaren med en förstudie som nu mynnat ut i en tydlig riktning av projekt som sträcker sig lång tid framåt. Brenderup kommer att påbörja sin resa med Litium genom att direkt gå in på Litium 8, vilket är den senaste versionen från produktbolaget.

”Brenderup är för oss en typisk drömkund. De har stora ambitioner, många avancerade flöden och spännande tekniska utmaningar vi mer än gärna ger oss på. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete”

- Stefan Selvander, CEO Spot On

Om Brenderup

Brenderup Group har 380 anställda på två produktions- och monteringsanläggningar, tillsammans med försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien. Koncernen har en årlig omsättning på ca. 780 miljoner kronor.

https://www.brenderup.se

https://www.brenderupgroup.com

Kontakta oss

Spot On