Skip to the content

Välkommen Björn! 

Efter att ha jobbat med mestadels på kundsidan lockade det lite för mycket att gå över till "the darkside" (det vill säga konsultsidan) för att kunna hjälpa flera företag med all den expertis som behövs för att jobba datadrivet. Varmt välkommen hälsar vi Björn! 

Hur har första tiden känts? 

-Toppen! Mina första intryck av Spot on är helt klart bara positiva även om det såklart är lite speciellt att vara ny på jobbet när man knappt träffar sina kollegor. Men trots detta så har Spot On levererat kanonfina 4 första veckor på jobbet. Tack för det!

Vad var det som gjorde att du sökte dig till oss? 

-Först och främst så var det den utannonserade tjänsten som lockade. Jag menar, vem vil inte  jobba med webbstatistik hela dagarna? Och efter några möten med blivande kollegor och att bara ha hört positiva saker om Spot On ryktesvägen så var det inget svårt val. Sen var det ju också en chans att få jobba med fler olika typer av bolag och branscher som lockade.

Vad har du för tidigare arbetserfarenheter? Finns det något kul vi kan ha användning av efter arbetstid?

- Yrkesmässigt så har jag jobbat inom en hel del olika områden inom digital och traditionell marknadsföring, inte bara mätning och analys utan också en hel del med bl.a PIM och trycksaker. I mitt andra liv (eller kanske mitt första?) varvas restaurangutbildningar med rockstjärnedrömmar och allt däremellan. Just nu är dock siktet inställt på att få lite fart på löpningen. Sub-40 innan 40 är målet och det börjar närma sig, både tiden och åldern….

Har vi att göra med en för tidig 40-års kris menar du?

- ...

Okej vilka verktyg krävs för att du skall klara en arbetsdag?

- Förutom en kaffekokare och ett höj- och sänkbart skrivbord så använder jag en hel del extensions till chrome för att säkerställa att datainsamligen funkar som den ska.

 

Rockstar_Björn

Berätta mer om rockstjärnelivet!

Rockstjärneliv vet jag kanske inte men jag har lirat trummor i lite olika konstellationer genom åren. Mest för skojs skull såklart och det var ett tag sedan ska sägas. Men även om de egna drömmarna svalnade så var vi ett gäng kompisar som drog igång en rockklubb i Ulricehamn där vi såg till att andra aspirerande band fick en scen att spela på, samtidigt som vi kunde boka band vi själva ville se...win win!

Kontakta oss

Spot On