Skip to the content

E-handel till fastpris

Med Spot On Ignition, baserad på Litiums starka e-handelsplattform, får du en dynamisk och snabb time-to-market webblösning som ger dig ett försprång mot dina konkurrenter. Med ett slagkraftigt PIM tar du kontroll över all produktdata samtidigt som du gör realtidsuppdateringar enkelt i CMS:et.

Boka möte med Malin

Vi pratar gärna mer i detalj om hur Ignition passar er affär och vilka utmaningar vi kan lösa. 

Vad ingår i Spot On Ignition fastpris e-handel?

Exempel på standardfunktionalitet:

 • Dynamisk sök och filtrering av produkter, allt för att kunderna lätt ska hitta det de söker och där ni själva kan konfigurera filtrering per produktkategori.
 • Produktsida med stöd för såväl varianthantering, liknande och tillhörande produkter samt stafflade priser.
 • En enstegskassa med stöd för bl.a. delleveranser, olika betalsätt och kampanjer.
 • Mina sidor med självservice, orderhistorik och re-order, attestering av orders och hantering av leveransadresser.
 • CMS, PIM och E-commerce i en och samma plattform.
 • Standard designförslag. Välj mellan 3 olika typer av utseenden, förstås med ert grafiska manér.

Hur mycket kostar det?

Baserat på lång kunskap och många projekt vågar vi lova att vi till ett fastpris kan leverera det som ingår i grundpaketet. Vi har dessutom valt att fastprissätta många av våra Add-ons ovan för att du på bästa sätt skall kunna planera din budget.

Därför vill du ha snabb time-to-market på din plattform

Vi vet att det ibland kan kännas svårt att veta exakt vad som är viktigt att ha med i ett webbprojekt till en början. Ofta ställs krav på funktioner som visar sig i efterhand inte vara de mest nödvändiga för slutkunden. Därför har vi valt att paketera de allra viktigaste komponenterna som majoriteten av alla företag efterfrågar till ett fastpris. Detta för att ni snabbt skall kunna komma igång och börja testa och se om era kunders behov stämmer överens med det ni erbjuder.

Våga skala ner projektet för att sedan lägga till det som just dina besökare eller ert interna system behöver. Det sparar både tid och pengar och minimerar riskerna för att det utvecklas onödiga funktioner!

Smarta Add-Ons till Spot On Igntion

Vår tjänst är som en godispåse, plocka det du vill ha för stunden och ta det andra när du känner att du vill eller när det passar. Vi utökar kontinuerligt vårt utbud av tjänster och produkter du kan lägga till. Nedan har du några av alternativen:

PIM-utredning

Hjälp med hur du bör strukturera och organisera dina produkter och varianter för att få ett så bra flöde som möjligt. Via workshop går vi igenom vad som passar er bäst och vi hjälper er självklart att konfigurera upp allt. 

PDF-generator

Trött på att ha inaktuella PDF-er liggande på webben som inte uppdateras? Med hjälp av en generator ändras informationen i PDF-en automatiskt i samband med att du gör förändringar i PIM:et.

 

Google Analytics

Vi sätter upp och konfigurerar ditt GA-konto för att du skall få en fullständig kontroll över mönstret på dina besökare. Vill du ha en sammanställning månadsvis fixar vi förstås det också!

Designpaket

Känner du att du vill ha designhjälp och få kontroll över om ditt kundflöde fungerar på bästa sätt? Vi har både design och UX (user experience) inhouse och hjälper dig gärna med detta.

Extra projektledarhjälp

Behöver du en extra hand att hålla i på vägen? Utöver den projekttid som ingår i Spot On Ignition kan ni välja att köpa till en timbank med extra tid, antingen per månad eller per år, där ni får en dedikerad projektledare som hela tiden hjälper er att prioritera och ta nästa steg framåt.

Leadsgenerering

Hur ser du till att ta hand om de besökare du har på sidan? Hur identifierar du dem från anonyma besökare till beställande kunder? Ett måste för försäljningschefen!
Vi hjälper dig med smarta tips och råd.

Contentinnehåll

Behöver du hjälp med att strukturera upp mallar för nyhetsbrev, sätta upp flöde för utskick, hjälp med att flytta över innehåll från gammal webb till ny, kampanjmaterial och så vidare hjälper vi dig gärna med detta.

Utbildning

För dig som skall jobba i plattformen och administrera den finns ett bra kursutbud att ta del av. Vi hjälper dig med anmälan till rätt kurs men kan också sköta interna utbildningar och därmed skräddarsy efter önskemål.

Ge dina kunder en bättre upplevelse online och få ett bättre internt administrativt flöde

Vi hjälper dig med att:

 • Strukturera informationen om dina produkter och tjänster för att tydliggöra och ge besökaren så mycket nyttig information som möjligt.
 • Ge kunden möjlighet att hitta svar på sina frågor även utanför din ordinarie arbetstid.
 • Integrera andra system till plattformen, allt från affärssystem, lagersystem, fraktsystem, CRM, telefoni mm. Det kortar ner processer och onödigt internt administrativt arbete.
 • Komma igång med din nya Litiumplattform med hjälp av utbildning, råd och stöd. Målet är att du själv ska kunna göra enkla ändringar och nyttja oss till utveckling av nya funktioner.
 • Hålla projektet kort och snabbt för att du skall få en snabb time-to-market. Vi hjälper dig med tips och råd om hur du kan prioritera att önskemål matchar din budget. 
 • Komma igång med en leadsgenerering som innebär att besökare på din sida faktiskt också blir synliga i din leadspipe och framöver påverkar bolagets resultat.
 • Genom att föreslå olika digitala verktyg hjälpa dig arbeta bort administrativa interna flaskhalsar som skapar irritation internt såväl som externt.
 • Utveckla din affär på fler marknader och marknadsplatser.
 • Låta webben vara en del av en naturlig kommunikationskanal med dina besökare - Spot On Igntion är för dig!

Lär dig mer om Litium

Spot On Ignition utgår ifrån Litiums Accelerator. Läs mer om plattformen och varför den kan vara ett bra alternativ för dig och ditt företag.